Orar Consultanță: Lun - Vin 10:00 - 16:00

Apartamente si Proiecte Imobiliare in Dubai - MAR CASA LUXURY APARTMENTS

MAR CASA Luxury Apartments

Despre MAR CASA

Mar Casa la Dubai Maritime City de Deyaar este o dezvoltare magnifică formată din apartamente și penthouse-uri cu 1, 2 și 3 dormitoare. Aceste apartamente de lux oferă priveliști privilegiate și amenajări spațioase. Aici, viața modernă vine direct la tine acasă, cu un design și estetică de înaltă calitate, o gamă largă de facilități și servicii excepționale.

Acest stil de viață incredibil îți permite să explorezi tradițiile, cultura și arhitectura unică. Sofisticarea stilului garantează un stil de viață sănătos prin facilitățile sale sportive și de divertisment. Distrează-te în sute de locații și zone naturale care includ facilități bine concepute pentru a te bucura de ele. Trăiește o viață vibrantă și împlinită, cu o conectivitate remarcabilă și călătorește în mai multe locații, trăind în cel mai bun confort.

MAR CASA Brochure 4
Descoperă noul tău cămin
Mar casa Luxury Apartments

Aspecte esențiale

Deyaar Mar Casa oferă facilități de lux, în conformitate cu conceptul său modern de stil de viață, care asigură confort și intimitate în același timp. Complexul rezidențial este înconjurat de parcuri și grădini de lux, unde tinerii se pot juca și bucura de diverse locuri de divertisment. Bucură-te de o experiență de cumpărături de clasă mondială, deoarece este locul ideal pentru un număr mare de magazine cu amănuntul, un supermarket de top, un cinematograf multiplex și mai multe restaurante.

Un complex rezidențial planificat la nivel de maestru, Mar Casa a fost frumos conceput pentru a maximiza spațiul și facilitățile sale de înaltă calitate. Bucură-te de interioarele sale luxoase în timp ce te antrenezi în sala de fitness complet utilată. Complexul îndeplinește minunat obiective autentice, cu o abordare concentrată pe cunoștințe, pentru a satisface în mod strategic nevoile rezidenților. Deși se află într-o comunitate cu poartă de acces și cu multe avantaje pentru locatari, conceptul său de design și dezvoltare îți oferă o viață de relaxare.

MAR CASA Brochure 5
plan de plată pe 6 ani
0

% la rezervare

0

% în 6 luni

0

% în 11 luni

0

% în 17 luni

0

% în 22 luni

0

% în 28 luni

0

% în 33 luni

0

% în 38 luni

0

% 24 luni după predare

nu ezita să ne contactezi

REZERVă o ședință de consultanță

0740 050 058

Articole Imobiliare Dubai

INFORMAȚII UTILE

ARTICOLE IMOBILIARE DUBAI

03 sept. 2023
Descoperă Oazele Verzi: Cele Mai Frumoase Grădini și Parcuri din Dubai

Dubai, cu impresionantele sale zgârie-nori și stilul de viață […]

21 aug. 2023
O Calatorie Prin Arhitectura Uimitoare a Dubaiului

O Calatorie Prin Arhitectura Uimitoare a Dubaiului Înălțându-se Spre […]

14 aug. 2023
Rixos Dubai Islands Hotel & Residences: Trăiește Luxul

Rixos Dubai Islands Hotel & Residences este o dezvoltare […]